Answered step by step
Verified Expert Solution
Link Copied!

Question

1 Approved Answer

Allmn dnda bir moda tasarm firmas olan Gaga Enterprises'n ba finans sorumlusu (CFO)sunuz. Firmanzn retimi geniletmek iin 15 milyon dolara ihtiyac var. Bir finans kuruluunun

Allmn dnda bir moda tasarm firmas olan Gaga Enterprises'n ba finans sorumlusu (CFO)sunuz. Firmanzn retimi geniletmek iin 15 milyon dolara ihtiyac var. Bir finans kuruluunun yardmyla topladnz bu paray dorudan finans piyasalarnda artrmaya kyasla toplama srecinin nasl deieceini dnyorsunuz? Paray bir finans kuruluunun yardmyla toplarsanz, para toplama sreci ile dorudan finansal piyasalarda (Uygun olan tm seenekleri iaretleyin) kullanarak artrma sreci farkllk gsterecektir.

A. Yatrm bankacl kurumu, Gaga Enterprises CFO'sunun toplanan dolar bana daha dk bir maliyetle daha fazla para toplamasna izin verecektir.

B. Yatrm bankalar gibi finansal kurumlar , fon edinimi konusunda uzmanlk salar.

C. Paray dorudan finansal piyasalarda toplamak, Gaga Enterprises CFO'sunun yatrm bankasnn komisyonlarndan kanmasna ve bylece toplanan dolar bana daha dk maliyetle daha fazla para toplamasna olanak salayacaktr.

D. Yatrm bankacl kurumlar, herhangi bir iletme iin fon edinme abasn ve maliyetini azaltmak iin birok firma iin fon edinimi yoluyla gelitirilen uzmanl kullanabilir.

Step by Step Solution

There are 3 Steps involved in it

Step: 1

blur-text-image

Get Instant Access to Expert-Tailored Solutions

See step-by-step solutions with expert insights and AI powered tools for academic success

Step: 2

blur-text-image

Step: 3

blur-text-image

Ace Your Homework with AI

Get the answers you need in no time with our AI-driven, step-by-step assistance

Get Started

Recommended Textbook for

More Books

Students also viewed these Finance questions