Answered step by step
Verified Expert Solution
Link Copied!

Question

1 Approved Answer

Gotterdammerung Corporation, zel kimyasallar endstrisinde birinci snf bir irkettir. Rheingold Grubu A.. Gotterdammerung'dan eitli kimyasal bileikler satn alyor ve bunlar ilalarnda %40 orannda kullanyor. marj

Gotterdammerung Corporation, zel kimyasallar endstrisinde birinci snf bir irkettir. Rheingold Grubu A.. Gotterdammerung'dan eitli kimyasal bileikler satn alyor ve bunlar ilalarnda %40 orannda kullanyor. marj ve bunu yllardr yapyor. Ancak, son be ylda Rheingold'un performans deimedi. iyi ve 2018'de denetileri, firmann srekliliini devam ettirme kabiliyeti hakknda phelerini dile getirdi. Rheingold'un likidite pozisyonu.

2019'un ilk eyreinin sonunda, Rheingold'un Gotterdammerung tarafndan devralnacana dair sylentiler tarafndan bildirildi. finansal medya. Raporlarn ou, her iki irketin de destekledii "tanmlanamayan st dzey yneticilerinin" olduunu iddia etti. satn alma 15 Mays'ta bir basn toplantsnda Gotterdammerung yetkilileri irketin Rheingold'u satn aln. Ancak Gotterdammerung, Rheingold'a nemli miktarda nakit kredi salamay kabul etti.

Kimya ve ila endstrilerini dzenleyen yeni mevzuat Ocak aynda hkmet tarafndan yrrle girmitir. 2019. Yasa, reticilerin evrenin kirlenmesini nlemek iin byk yatrmlar yapmasn gerektiriyor. kimyasallar ve ilalar. Kanun Mays aynn ilk haftasnda yrrle girdi ve hisse fiyatlar Gotterdammerung sonraki hafta %25 dt.

Gotterdammerung hisselerinin piyasa etkinlii ile ilgili aadaki yorumlardan hangisi byk ihtimalle dorudur?

A. Yeni mevzuat kar kmaz Gotterdammerung'un hisse fiyatlar dt iin piyasa olduka verimli. gce geldi. B. Gotterdammerung'un yatrmclar tercih etmek yerine ksa vadeli hedefler peinde kotuu iin piyasa verimsiz. uzun vadeli yatrm faydalar. C. Gotterdammerung'un hisselerinin piyasa deeri kendi zn yanstmad iin piyasa verimsizdir. Ocak ve Mays aylar arasndaki deer. D. Doldurmak e. Yukardaki cevaplarn hibiri doru deil.

Step by Step Solution

There are 3 Steps involved in it

Step: 1

blur-text-image

Get Instant Access to Expert-Tailored Solutions

See step-by-step solutions with expert insights and AI powered tools for academic success

Step: 2

blur-text-image

Step: 3

blur-text-image

Ace Your Homework with AI

Get the answers you need in no time with our AI-driven, step-by-step assistance

Get Started

Recommended Textbook for

U.S. Mergers And Acquisitions Legal And Financial Aspects

Authors: Felix Lessambo

1st Edition

3030857344,3030857352

More Books

Students also viewed these Finance questions