Answered step by step
Verified Expert Solution
Link Copied!

Question

1 Approved Answer

atma Vakas - Sen ve Terry Siz ve Terry, bir ila reticisinin nakliye blmnde birim yneticilerisiniz. Getiimiz yl boyunca, belirli stre film, n paketleme ekipmanlarnn

atma Vakas - Sen ve Terry

Siz ve Terry, bir ila reticisinin nakliye blmnde birim yneticilerisiniz. Getiimiz yl boyunca, belirli stre film, n paketleme ekipmanlarnn kullanm konusunda ciddi tartmalar yaadnz. Terry'nin birimi bitkinin tm vitamin rnlerini gnderiyor ve hepsi ortak bir ie tasarm formu kullanyor. Sz konusu ekipman, tepsilerdeki tek tek ieleri stre filmle saracak ekilde tasarlanmtr ve Terry'nin rnlerine mkemmel ekilde uygundur. Bununla birlikte, bu tr bir kullanm, tanan eler iin bir kolaylk meselesidir (hrszl azaltt iin maliyet tasarrufu salasa da) (rinkle sarl bir tepsiden birka ie almak ok zordur).

Ekipmana olan ihtiyacnzn daha fazla olduuna inanyorsunuz nk biriminizin sevk ettii belirli kritik ilalar iin kullanlabilecek tek sarg bu. Bunun iki nedeni vardr: Birincisi, kurcalamaya kar ek gvenlik salar (yeni Federal dzenlemelerin gerektirdii ekilde); ve ikincisi, tazelik salar (bu ilalar kolayca bayatladndan ve geri dnleri maliyetli kayplar olduundan bu byk bir sorundur). Ekipman yalnzca zamann bir ksmnda kullanmanz gerekir, ancak ihtiyacnz olduunda hemen kullanmanz gerekir Terry ekipman youn bir ekilde kullanyor ve genellikle en ok ihtiya duyduunuz anda kullanlamyor.

Eylem plannz:

  1. Karlkl sorununuzla baa kmak iin hangi seeneklerin gelitirilebileceini grmek iin Terry ve ekipman altran baz paketleyicilerle grn.

  2. Blm Bakan iin, ekipmann kullanmnda neden birinci nceliin biriminize ait olmas gerektiini aklayan ayrntl bir muhtra hazrlayn.

  3. iki birimin ihtiyalarna en uygun resmi bir program ayarlamak iin Terry ile grn ve birbirlerinin programlanm kullanm srelerini ihlal etmeme konusunda anlan.

  4. Ekipman kullanmn paylama ihtiyacn tartmak ve daha ibirliki tutumlar gelitirmek iin iki birimdeki herkesi bir araya getirin.

  5. adamlarnza ekipmann bo olduu zamanlar izlemelerini ve ardndan Terry'nin adamlar yeni bir sevkiyata balamadan nce kullanmalarn syleyin.

  1. Hangisinin en iyi ve en kt seenek olduunu dndnz aklayn ve neden?

Step by Step Solution

There are 3 Steps involved in it

Step: 1

blur-text-image

Get Instant Access with AI-Powered Solutions

See step-by-step solutions with expert insights and AI powered tools for academic success

Step: 2

blur-text-image

Step: 3

blur-text-image

Ace Your Homework with AI

Get the answers you need in no time with our AI-driven, step-by-step assistance

Get Started

Students also viewed these Accounting questions