Answered step by step
Verified Expert Solution
Link Copied!

Question

1 Approved Answer

1 . Elde 2 adet STM 3 2 F 4 2 9 ZIT 6 mikrodenetleyicili 3 2 F 4 2 9 IDISCOVERY KIT bulunmaktad r

1.Elde 2 adet STM32F429ZIT6 mikrodenetleyicili 32F429IDISCOVERY KIT bulunmaktadr.lk karttaki PA_0 pinine bal buton kullanlarak 2. karttaki PG_13 pinine bal yeil ledin durumunun deitirilmesi isteniyor (her basmada yanyorsa sndrmek, snkse yakmak). Dmeye basldnda bir komut transferi gerekletirilmelidir. Bu ilemi yerine getirmek iin ilk karttan dmeye basldnda 8 bitlik t karakteri komut olarak ikinci karta yollanmaktadr. Bu durumda, ikinci kartta alnan verinin t eitlii kontrol edilerek led operasyonu (durumunu deitirme) gerekletirilmektedir.
UART modln kullanarak yukardaki ilevi hem ilk kart hem de ikinci kart iin yerine getiren C++ kod paras aada verilmitir.levi ve kod akn dikkate alarak numaralandrlm bo satr bloklarn uygun biimde doldurunuz. (1) ile verilen boluk satrna BufferedSerial veya UnbufferedSerial snflarndan birini seerek yazmalsnz.
BLG: define ve ifdef anahtar kelimelerini kullanarak hzl ve okunabilir biimde kodunuzu her iki kart iin tek ablonda oluturabilirsiniz.define ile tanml FIRST_BOARD (ilk kart) veya SECOND_BOARD (ikinci kart) tanmlarndan birisi aktifletirilerek doru tarafa yklenir.lk kart iin yklenmesi gereken kod blou #ifdef FIRST_BOARD altnda; ikinci kart iin yklenmesi gereken kod blou ise #ifdef SECOND_BOARD altnda verilmitir. Kod bloklar #endif ile sonlandrlmtr.levler buna gre dnlmelidir.32F429IDISCOVERY KIT zerinde Tx ve Rx pinleri srasyla PD_5 ve PA_3 alnmtr.
NEML NOT: stenilenler direkt olarak verilen boluklara yazlmaldr. Ayr bir yere yazlmamaldr. Kesinlikle kod akna aykr bir yazm yaplmamaldr. Ayrca fazladan kod satr ilave edilmemelidir.

Step by Step Solution

There are 3 Steps involved in it

Step: 1

blur-text-image

Get Instant Access to Expert-Tailored Solutions

See step-by-step solutions with expert insights and AI powered tools for academic success

Step: 2

blur-text-image

Step: 3

blur-text-image

Ace Your Homework with AI

Get the answers you need in no time with our AI-driven, step-by-step assistance

Get Started

Recommended Textbook for

Database Design Application Development And Administration

Authors: Michael V. Mannino

4th Edition

0615231047, 978-0615231044

Students also viewed these Databases questions

Question

13. Identify the refusal of the return in Dances with Wolves.

Answered: 1 week ago

Question

find all matrices A (a) A = 13 (b) A + A = 213

Answered: 1 week ago